Team

Tijdens elk kamp zorgt JAN ervoor dat er voldoende deskundige en ervaren hulpbegeleiding aanwezig is, die ervaring hebben in judo en het begeleiden van judoka’s (jong en oud, groot en klein, recreatief en wedstrijd).

Grim Vuijsters

4e dan judo en oud-topjudoka. Van kinds af aan vond Grim het zelf fantastisch om deel te nemen aan JUDOKAMPEN en graag wil hij zijn positieve ervaringen ook doorgeven aan de jeugd. Grim heeft reeds jarenlange ervaring op het gebied van begeleiden en judoles geven van onze all-inclusive JUDOKAMPEN. Zijn doel is om elke judoka’s (groot en klein) zich zo goed mogelijk te laten voelen, zodat ze zich zowel als mens als judoka ontwikkelen. Dit alles in een prettige sfeer, waarin respect voor elkaar, discipline en fun hoog in het vaandel staan.

Anne de Rooy

4e dan judo en (sport)fysiotherapeute. Anne is sportfysiotherapeut en zal tijdens de kampen zorg dragen voor de medische begeleiding indien nodig. Ook Anne heeft jarenlange ervaring met het geven van JUDOKAMPEN en begeleiden van judoka’s.

Speciale dank aan de oprichter: Jan de Rooy senior.

Zonder Jan de Rooy, 8e dan was er geen Judo Academy Netherlands. Jan heeft altijd als droom gehad om zo’n accommodatie te bouwen en het is dan ook een grote droom die in vervulling is gegaan. Hiermee wil hij alle judoka’s een super mooie en leerzame JUDOKAMP ervaring geven, want tijdens zo’n JUDOKAMP ontwikkelen de deelnemers zich zowel als judoka als mens. Vanwege zijn gezondheid kan Jan niet zelf de JUDOKAMPEN begeleiden, maar uiteraard houdt hij regelmatig een oogje in het zeil en geniet van de gezichten van de judoka’s!

Partners van Judo Academy Netherlands: